Kontakt

Jemi gjithmonë të hapur për bashkëpunime dhe sugjerime, na kontaktoni në një nga menyrat të paraqitura më poshtë:

Informacion

Vendndodhja

Dyqani

Rr. Kavajës 23/2 Condor Center Tirana, Albania

+355 68 48 55 580 +355 67 20 35 581 info@tasegroup.al

Rrjetet Sociale

Na shkruani

Fushat e shënuara me * janë të detyrueshme

    Ruaj emrin & email-in tim ne kete motor kerkimi per herën tjeter qe komentoj