Dërgesa Falas

Jashtë territorit nga $27

Origjinalitet

100% produkte origjinale

Kthim produkti

Kthim brenda 365 ditësh

Kliente Besnikë

100 mijë produkte në gjendje

KUSHINETA
PERMISTOP
TRANSMISIONE

Kategoritë

Pjesë këmbimi për traktorë

Unaza Volant

Ne ofrojmë për klientët tanë Unaza Volant për të gjithë traktorët dhe makineritë e rënda.

Ingranazhe

Të gjitha llojet e ingranazheve për makineri bujqësore dhe makineri të rënda.

Grup Freksioni

Ne ofrojmë Grup Freksioni LUK për të gjithë traktorët dhe makineritë e rënda.

Unaza Pistonash

Ne ofrojmë unaza pistonash të formave dhe madhësive të ndryshme.

Shufra Lidhëse

Shufra lidhëse dhe pjesë të tjera të motorit për të gjithë traktorët dhe makineritë e rënda.

Pompa Uji

Pompa uji dhe pjesë këmbimi për makineri bujqësore.