Rreth Tasegroup

Historia jone

Tase Group, krijuar në Tiranë në vitin 1996, është një kompani e madhe distributore e pjesëve të këmbimit, duke përfaqësuar prodhuesit botëror të çertifikuar sipas standardeve ISO. Kompania jonë është aktive në fushat e të gjitha kushinetave, sistemeve të vulave, rripat e transmetimit të energjisë dhe pjesët agrokulturore.

Stafi ynë me përvojë ofron zgjidhje dhe mbështetje teknike të besueshme dhe të sigurt. Ne mbajmë stokun më të madh për kushineta, vula vaji dhe rripa në Shqipëri. Politika jonë ndjek shërbimin më të mirë ndaj klientit dhe dërgesat e menjëhershme të të gjithë gamës së produkteve brenda dhe jashtë Shqipërisë.

18

vite eksperiencë

20+

Marka

150K+

Kliente të kënaqur

Distribucioni jonë

 • Kushineta sferike dhe cilindrike për industri dhe automobila nga FAG.
 • Permistop Vaji Corteco për industrinë, automobilat dhe bujqësinë.
 • Permistop i markës Freudenberg për aplikime statike, rrotulluese, pneumatike dhe hidraulike.
 • Kushinetat Automobilistike Ruville, komplete motori dhe rripa.
 • Kushineta Koyo industriale dhe automobilistike.
 • Optibelt Rripa lëvizëse me performancë të lartë dhe komplete motorri.
 • Produktet ContiTech për industri dhe bujqësi.
 • Dellaconcordia  lidhje universale për boshtet lëvizëse, boshtet kryq dhe boshtet e boshteve.
 • Kushinetat e pompës së ujit Italacciai.
 • Rripa industriale dhe automobilistike Mitsuba.
 • Permistopë mekanikë për pompa industriale dhe automobilistike.
 • Permistopë vaji WLK.
 • Pjesë bujqësore për të gjitha llojet e traktorëve Bepco.
 • Pjesë për traktorë bujqësorë dhe makineri industriale të rënda GB Ricambi.
 • Vajra lubrifikues të të gjitha llojeve të markës John Deere.